iPhone 6s je četiri puta popularniji od 6s Plus

Fotografija članka: iPhone 6s je četiri puta popularniji od 6s Plus

Prema istraživanjima koja provodi tvrtka Localytics, iPhone 6s se prodaje mnogo bolje od iPhone 6s Plus modela u prvom tjednu dostupnosti.

Oglas

Istraživanja su pokazala da se iPhone 6s prodaje čak četiri puta bolje od njegovog većeg brata. Ova dva novopredstavljena Apple-ova pametna telefona već zauzimaju 1.9% svih Apple-ovih smartfona koji su trenutno u uporabi, ali iPhone 6s drži 1.5%, dok iPhone 6s Plus ima samo 0.4% udjela.

Prije samo tjedan dana Apple je postavio novi rekord u prodaji iPhone 6s i iPhone 6s Plus smartfona u njihova prva tri dana dostupnosti. U ta prva tri dana prodaje Apple je uspio prodati 10 milijuna iPhone 6 i iPhone 6 Plus uređaja (zajedno).

Sveukupno gledajući iPhone 6 ostaje Apple-ov trenutno najpopularniji smartfon sa udjelom od 33.2% od svih Appleovih pametnih telefona. Slijede iPhone 5S sa udjelom od 23.2%, te iPhone 5 sa udjelom od 11.2%.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.