iPhone 6 u prodaji 19.rujna?

Fotografija članka: iPhone 6 u prodaji 19.rujna?

Razna curenja informacija o iPhone 6 gotovo da nisu donijela ništa osim malo marketinga. O datumu pojavljivanja špekulirao se je da dolazi u lipnju ali svima koji prati ICT scenu je poznato da Apple na svojim WWDC konferencijama za programere ne objavljuje iPhone. A kada bi mogao?

Oglas

Prema informacijama koje dolazi od strane njemačkog operatera Deutsche Telekoma: Apple iPhone 6 stiže u prodaju 19. rujna. Ovaj datum objavljen od strane operatera je u skladu s prošlim iPhone izdanjima: iPhone 5S/5C stigli su 20. rujna 2013, iPhone 5 – 21. rujna 2012 .Informacija o objavljivanju iPhone 6 je nastala na temelju internih dokumenata. Prema nekim drugim insiderima iPhone 6 s 4,7 “zaslonom će biti lansiran u srpnju, a phablet sa 5.5” panela – mjesec dana kasnije.

iPhone 6 u prodaji 19.rujna? 01

Ali   informacije uzmite s dozom rezerve jer ne vjerujemo previše da Apple bi dopustio curenja tako važnog datuma za kompaniju 4 mjeseca prije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.