iPhone 6 se pojavio na japanskom Amazonu, je li to moguće?

Fotografija članka: iPhone 6 se pojavio na japanskom Amazonu, je li to moguće?

Iako bi se trebao u prodaji pojaviti tek krajem rujna, Japanci su se malo požurili i objavili informaciju o novom Appleovom iPhone 6 smartfonu.

Oglas

Odmah ćemo vam razjasniti i reći kako ga još uvijek ne možete kupiti, ali ga možete naručiti. Lijepo piše kako će biti dostupa od 30. rujna, a cijena mu je 139.999¥, što je oko 1.382$ (odnosno 7.739 kuna). Naravno, to je cijena bez ugovora s telekom operaterima.

Što se tehnikalija tiče, već smo puno o tome pisali, no podsjetit ćemo vas kako bi trebao imati 4,7 inčni ekran rezolucije 960×1704 točaka, 2 GB RAM-a i 16 GB, 32 Gb, 64GB ili 128 GB prostora za pohranu podataka, trebao bi imati Apple A8 procesor s 4 jezgre i na 2,0 GHz, litij-polimersku bateriju od 1850 mAh, te će raditi na iOS 8 operativni sustav. Naravno podržavat će sve nove tehnologije, tanak je samo 7 milimetara i težak samo 113 grama. Ovi su podaci objavljeni na japanskom Amazonu, ali ih uzmite s rezervom.

Informaciju više potražite na , naravno ako razumijete japanski.

iPhone 6 se pojavio na japanskom Amazonu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.