iPhone 5S stiže 10. rujna, imat će model i sa 128GB prostora za pohranu podataka

Fotografija članka: iPhone 5S stiže 10. rujna, imat će model i sa 128GB prostora za pohranu podataka

Za 20-ak dana očekuje nas još jedna velika premijera, a to je novi Appleov iPhone 5S smartphone. Hoće li nas američka kompanija ugodno iznenaditi novim modelom?

Oglas

Točni se detalji oko novog iPhone 5S smartphonea još ne znaju, ali se dosta toga “nagađa” i “pretpostavlja”. Tako možemo slobodno pretpostaviti kako će novi Appleov iPhone 5S imati 64GB prostora za pohranu podataka, ali gotovo je sigurno kako će se pojaviti i model sa 128GB. Naime, prijašnji iPhone pametni telefoni imali su najviše 64GB, osim 4. generacije koja prva ima 128GB.

Ono što smo saznali je novost u hardveru. Očekuje se kako će Apple u novom iPhone 5S smartphoneu predstaviti i novi A7 procesor u kombinaciji s 1GB LPDDR3 RAM-a. Appleov procesor će se temeljiti na ARMv8 arhitekturi što vam možda puno i ne znači u životu, ali će vas sigurno obradovati informacija kako će baterija na ovoj platformi trajati duže za oko 20% u odnosu na A6 platformu.

Spomenimo i kako će iPhone 5S imati i bolju kameru od 8MP i s dual-LED bljeskalicom i većim f2.0 otvorom blende tako da će moći snimiti i bolje fotografije u slabije osvijetljenim prostorima. Spomenimo na kraju i kako bi se trebao pojaviti i iPhone 5S model sa “zlatnom” bojom, osim tradicionalne bijele i crne.

Novi iPhone iPhone 5S očekuje se 10. rujna u dućanima širom svijeta. Model sa 128GB će se prodavati u Americi po cijeni od 499$, uz 2-godišnji ugovor kod nekog od telekom operatera. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera. Inače, istovremeno je najavljen i izlazak jeftinijeg modela pod nazivom iPhone 5C, po za sada nepoznatoj cijeni, kao i novog iPoda.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.