iPad tableti se neće pojaviti prije druge polovice 2017. godine?

Fotografija članka: iPad tableti se neće pojaviti prije druge polovice 2017. godine?

Samo ćemo vas podsjetiti kako se očekuju tri nova Appleova tablet uređaja, no navodno neće pojaviti prije ljeta, možda i kasnije.

Oglas

Inicijalno su najavljeni za drugi ovogodišnji kvartal, no čini se kako se ipak neće tako rano pojaviti, možda ih možemo očekivati u isto vrijeme kada i novi iPhone. Ono što je također ranije najavljeno je i zgodna činjenica kako će jedan od tri najavljena tableta imati i OLED ekran te zakrivljene rubove.

Prema najnovije dostupnim informacijama, kompanija iz Cupertina bi trebao predstaviti tri tableta različitih veličina ekrana – iPad s ekranom od 9,7 inča i koji će imati povoljnu cijenu, iPad Pro s ekranom od 10,5 inčnim ekranom, te veliki iPad Pro 2 s velikim 12,9 inčnim ekranom.

Prvi spomenuti model bi trebao raditi na Apple A9X procesoru, a u prvom je redu namijenjen za masovnu prodaju, ili ako hoćete u edukativne svrhe, tako da ga možemo očekivati i u brojnim školama. Druga dva se ekranima od 10,5 i 12,9 inča bi trebali raditi na novom Apple A10X procesoru. Očekuje se i više radne memorije od prethodnika, bolji zvuk i kamere, a spominje se i nova Apple Pencil digitalna olovka.

No, čini se kako ćemo ih morati malo više pričekati…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.