iPad Pro, Air Plus, iPhone 6 i drugi Apple uređaji, jedan uz drugog

Fotografija članka: iPad Pro, Air Plus, iPhone 6 i drugi Apple uređaji, jedan uz drugog

Odličan video napravila je ekipa Canoopsy, a koja je u vrlo jednostavnom i zanimljivom video prilogu prikazala kolika je veličina iPad Pro tableta u odnosu na druge Appleove uređaje.

Oglas

O samom iPad Pro tabletu s ekranom od vjerojatnih 12,2 inča pisali smo . Nove informacije stižu na kapaljku, ali stižu. U video prilogu koji slijedi vidjet ćete pravi odnos veličina uređaja odnosno ekrana koje imaju pojedini Appleovi uređaji.

Zgodno je u istom kadru vidjeti uređaje od iPhonea, iPada Mini i Air, pa čak i Macbook Air, pa sve do novog i dolazećeg iPad Pro tableta, a koji se u prodaji očekuje početkom 2015. godine. Apple je svjestan kako prodaja njihovih tableta baš i ne ide po planu, pa pažnju javnosti ponovo žele zaokupiti svojim novim velikim tabletom.

Novi bi iPad Pro trebao biti tanak samo 7 milimetara, s velikim 12,2 inčnim ekranom, prepoznatljivom Home tipkom i Touch ID čitačem otiska prsta. Uglavnom, oko 5 puta je veći od iPhonea, odnosno za trećinu mu je ekran veći od iPada Air, te je vrlo sličan po veličini MacBooku.

Šuška se kako će Apple prodavati iPad Pro zajedno s tipkovnicom, a šuška se i oko operativnog sustava – Mac OS ili iOS, ili nešto između?

Koliko će u svemu uspjeti pokazat će tržište. No, neki su ih tržišni igrači već prestigli. Marljivi i ni približno toliko glamurozni Lenovo predstavio je u listopadu svoj veliki Lenovo Yoga Tablet 2 Pro s još većim 13,3 inčnim ekranom, a koji ima i projektor. Prvi smo ga testirali u Hrvatskoj i regiji, i prve dojmove.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.