iPad Pro 10.5 je najbrži iOS uređaj na AnTuTu benchmark listi

Fotografija članka: iPad Pro 10.5 je najbrži iOS uređaj na AnTuTu benchmark listi

Podaci iz lipnja govore kako je među Appleovim mobilnim uređajima daleko najbrži njihov veliki tablet uređaj, iPad Pro 10.5, a koji je AnTuTu testu postigao najviše bodova.

Oglas

Bez obzira na dominaciju Android uređaja, velik broj Appleovih proizvoda i dalje je prisutan u mnogim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj. Koji je bolji odlučuju kupci, a koji je brži možete vidjeti i na novom AnTuTu benchmark testu za lipanj, gdje je na najvišem mjestu i to dominantno, onako kraljevski, novi iPad Pro 10.5 tablet.

To je mjesto postigao zahvaljujući is king, with its strong Apple A10X processor.

Rezultati mjerenja su realizirani od 1-30. lipnja, a napravljeno je više od 18 milijuna mjerenja. Među iOS uređajima najbrži se pokazao iPad Pro 10.5 koji je postigao 222824 bodova. Do sada je rekorder bio iPhone 7 Plus, no s trona ga je skinuo najnoviji Appleov tablet.

Podsjetit ćemo vas samo kako iPad Pro 10.5 radi na Apple A10X Fusion procesoru, ima 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, te košta oko 649$.

A znate li koji je trenutno najbrži smartfon? Ako ste pomislili na OnePlus 5, u pravu ste… :) Ipak, i on je za 40 tisuća bodova slabiji od ovog tableta.

Sve nove Apple uređaje možete uspoređivati i u našoj besplatnoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.