Fisher Price stolica za bebe kao iPad nosač – biste li ju kupili?

Fotografija članka: Fisher Price stolica za bebe kao iPad nosač – biste li ju kupili?

Igračke za djecu postaju sve suvremenije i tehnološki inovativnije. Da maloj djeci ne treba kupovati tehnološke igračke već jednostavne i jeftinije igračke, slaže se većina pedijatara. No, u konačnici sve je ipak individualna odluka samih roditelja.  Za one roditelje koji misle  da dijete odmalena treba navikavati na tehnologiju, tvrtka Fisher Price je proizvela stolicu za bebe opremljenu držačem za iPad.

Oglas

Fisher Price  stolica za bebe s rješenjem za postavljanje i učvršćivanje iPad-a  izravno iznad bebinog lica se može kupiti samo online na stranici proizvođača Fisher Price ( inače )  za 80 dolara. Prema proizvođaču, šareni ekran vrlo lako privlači bebinu pažnju, te tako može smanjiti djetetov plač, a dok je beba zabavljena roditelji mogu raditi nešto drugo.

Fisher-Price

Na proizvođača nema komentara za sam proizvod, ali ih zato ima na Amazon.com, svih vrsta. Jedan od boljih je pitanje: Hoće li moje dijete ići na Harvardu , ako kupim ovaj proizvod ? Voljeli bi saznati vaše mišljenje o proizvodima ove vrste. Ostavite nam komentare nakon objave članka na Facebooku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.