iPad Mini i iTV u proizvodnji, procjenjuju analitičari – a kad će na prodajna mjesta?

Fotografija članka: iPad Mini i iTV u proizvodnji, procjenjuju analitičari – a kad će na prodajna mjesta?

Peter Misek, analitičar globalne investicijske bankarske grupe Jefferies tvrdi kako je proizvodnja iPad Mini i iTV uređaja već započela u tajvanskoj kompaniji Hon Hai (Fexconn).

Oglas

Spomenuti izvor tvrdi kako je ova informacija potekal direktno od Applea, a kako sada stvari stoje za očekivati je da se iTV i iPad Mini na tržištu pojave do kraja kalendarske godine. U prilog tome govori i zanimljiv podatak o zaradi kompanije Hon Hai, kojoj je u srpnju u odnosu na lipanj ove godine zarada porasla 5%, iako se radi o ljetnom mjesecu. naizgled ova dva podatka nemaju poveznicu, ali Misek tvrdi kako su itekako povezani.

Još jedan podatak kaže kako će se proizvodnja iPada Mini u rujnu s planiranih 18 milijuna povećati na 25 milijuna, a krajem godine proizvodnja od 22-25 milijuna narast će na 30 milijuna. I u proizvodnji iTV-a očekuje se veća proizvodnja od planirane.

Čini se da nas očekuje vruća jesen na tržištu tableta, jer i konkurencija ne spava. Upravo suprotno, čini se kako ćemo svjedočiti oštroj tržišnoj borbi za svakog kupca. A jesen je tu, iza ugla… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.