iPad Mini 4 bi se mogao pojaviti kao manji iPad Air 2 tablet

Fotografija članka: iPad Mini 4 bi se mogao pojaviti kao manji iPad Air 2 tablet

Najnovije glasine koje su vezane uz novi Appleov tablet, iPad Mini 4, govore kako bi po hardverskim specifikacijama trebao biti vrlo sličan modelu iPad Air 2. Zašto imati dva ista tableta?

Oglas

Ono što je sigurno je kako će glavni kompanijin tablet biti , veliki Appleov tablet s 12-13 inčnim ekranom i koji je u prvom redu namijenjen zahtjevnijim korisnicima. Ipak, isti izvor navodi kako će i novi iPad Mini 4 imati istu tanku liniju kao i vrlo popularni iPad Air 2. Ako ste zaboravili, bit će tanak samo 6,1 milimetara.

Očekujemo kako će novi iPad Mini 4 imati kvalitetni ekran pune laminacije i s anti-refleksivnim slojem (smanjeni odbljesak). Ipak, očekujemo i nekakve izmjene i dorade na samom kućištu, ne samo mi nego i kupci. Naravno, očekujemo kako će raditi na Apple A9 procesoru, te će imati 2 GB RAM-a. Napredovat će i kamera, priča se o rezoluciji od 8 megapiksela.

Appleu treba dobar i popularan tablet. Prošlogodišnji iPad Mini 3 nije se baš najbolje “snašao” na tržištu, iako je imao i neke nove boje kućišta, kao i čitač otiska prsta. No, čini se kako kupci ne žele davati ogroman novac za tablet uređaj, nego se sve više okreću galopirajućoj kineskoj konkurenciji koja ima bogatu ponudu, za svakoga ponešto.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.