iPad Mini 2 neće imati Retina nego Samsungov 7,9″ ekran i dolazi u više boja pozadine

Fotografija članka: iPad Mini 2 neće imati Retina nego Samsungov 7,9″ ekran i dolazi u više boja pozadine

Iako će se nova iPad Mini 2 generacija na tržištu pojaviti tek krajem godine, već su poznati mnogi podaci. Najnoviji govore kako neće dobiti Retina Display, nego će taj posao odraditi Samsung.

Oglas

iPad Mini 2 bi se na tržištu trebao pojaviti i posljednjem ovogodišnjem kvartalu, a još uvijek se špekulira oko njegove hardverske konfiguracije. Podsjetimo se, kupci su imali dosta zamjerki na prvu generaciju iPad Mini tableta, tako da se od druge generacije očekuje zaista puno više.

Najnovije informacije koje dolaze iz izvora bliskog američkoj kompaniji govore kako iPad Mini 2 zaista neće imati Retina ekran, nego će navodno biti ugrađen panel od konkurentskog Samsunga. Možda na prvi pogled to zvuče nelogično jer se radi o jakom konkurentu, no morate znati kako u samom iPadu nema ništa Appleovog, nego je sastavljen od pažljivo izabranih dijelova različitih proizvođača. Sukus tog izbora trebao bi biti i novi mali Appleov tablet.

Osim s južnokorejskim Samsungom, Apple komunicira i s japanskim Sharpom, te južnokorejskim LG-jem, tako da je očito kako ova priča još nije gotova. očekuje se kako će ekran biti veličine 7,9 inča, kako će imati Full HD rezoluciju, te više različitih boja pozadine.

A cijena? Pa, znate Apple… :)

iPad Mini 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.