iPad Mini 2 s Retina ekranom se neće pojaviti prije početka 2014. godine

Fotografija članka: iPad Mini 2 s Retina ekranom se neće pojaviti prije početka 2014. godine

Jedna od najvećih zamjerki koja je išla na račun iPad Mini tableta je nedostatak Retina ekrana, a koji se standardno nalazi u “normalnom” iPadu. Dobit će je i iPad Mini 2, ali tek nagodinu.

Oglas

U posljednje su se vrijeme stišale glasine oko izlaska iPada Mini 2, a one zadnje glasine koje smo čuli su govorile kako se iPad Mini trebao pojaviti ujesen s novim ekranom. Ipak, čini se kako se to neće dogoditi. Razlog je prevelika potražnja za Retina panelima, tako da će izgleda novi iPad Mini ostati kratkih rukava.

Informacija je došla s Tajvana gdje su tamošnji mediji objavili kako je Apple zaista imao namjeru da u predbožićno vrijeme tržištu predstavi novi iPad Mini 2, no čini se kako će Apple morati promijeniti strategiju. Navodno će ipak predstaviti novi iPad Mini 2 ali bez Retina ekrana koji će se pojaviti prije Božića, a s Retina panelom će na tržište ipak poslije nove godine.

Kako će tržište reagirati na to, teško je reći, no ne vidimo razloga za neke veće probleme. Apple sigurno već ima strategiju kako će ovo odigrati, u to ne sumnjamo.

iPad Mini 2 s Retina ekranom 01 iPad Mini 2 s Retina ekranom 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.