iPad Air 3 / Pro 9.7 će biti moćan, ali će i koštati, kažu 599$

Fotografija članka: iPad Air 3 / Pro 9.7 će biti moćan, ali će i koštati, kažu 599$

Samo nas jedan dan dijeli od premijere novih Appleovih “pulena” s kojima će se boriti na nikad konkurentnijem tržištu. Sutra 21. ožujka očekujemo premijere iPhone SE smartfona i iPad Pro 9.7 tableta.

Oglas

Treba spomenuti kako iPad Pro 9.7 tablet još nazivaju i iPad Air 3, što nam djeluje vrlo zanimljivo. Isto tako, zanimljivo je kako Apple uspijeva odolijevati nevjerojatno moćnoj “androidskoj” konkurenciji s rangom cijena od onih nevjerojatno jeftinh do skupljih, dok su Appleovi uređaji isključivo skupi. I prodaju se.

Slično bi moglo biti i s novim iPad Pro 9.7 koji će navodno koštati 599$, iliti kao jedan malo bolji laptop. Osnovni model će imati 32 GB interne memorijedo najjačeg od 128 GB. Očekuje se kako će hardverska konfiguracija biti u rang modela iPad Pro s većim 12,9 inčnim ekranom.

Dakle, imat će i 4 zvučnika, novi Apple A9X procesor, podržavat će Apple Pencil digitalnu olovku, kao i Smart Connector koji je kompatibilan s novomm Smart Keyboard tipkovnicom. Spominje se i stražnja kamera od 12 MP koja će snimati 4K video.

Sve o novom iPad Pro 9.7 saznat ćemo ubrzo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.