iPad 6 / iPad Air 2 prototipovi – Touch ID i novi dizajn tipki?

Fotografija članka: iPad 6 / iPad Air 2 prototipovi – Touch ID i novi dizajn tipki?

Do sada se na Internetu pojavilo manje ili više točnih podataka o novom iPhone 6 smartfonu, a ovih dana se šuška sve više o novom iPad 6 / iPad Air 2 tabletu.

Oglas

Naime, za sada se ne zna kako će se novi uređaj zvati, odnosno o kojem se tabletu radi, no činjenica je kako se nešto kuha u Appleovoj radionici. Ove slike dolaze iz Francuske, tako da nam je teško bilo što spomenuti koliko su točne ili ne, ali ako jesu onda je ovo zaista izgled novog iPad 6 tableta, odnosno iPad Air 2.

Kako saznajemo, trebao bi biti težak 484 grama, a trebao bi dobiti i čitač otisaka prstiju – Touch ID. Ono što je vidljivo na ovim slikama je i kako su tipke ponešto redizajnirane, a i raspored im je ponešto drugačiji. Očekujemo kako će imati bolji zvuk, kameru od bar 8 MP, novi, Apple A8 procesor, kao i više radne memorije.

Ono što je možda najzanimljivije u ovoj priči je veličina ekrana. Mnogi misle kako bi Apple trebao povećati veličinu ekrana, ali i dodatno pojačati Retina zaštitu i ponovno odskočiti od konkurencije. Iako, kineska konkurencija je brutalna i neki proizvođači već nude puno više…

Pratit ćemo što se događa na području novog iPad 6 / iPad Air 2 tableta i vidjeti kud to sve vodi…

iPad 6 / iPad Air 2 prototipovi - Touch ID i novi dizajn tipki

iPad 6 / iPad Air 2 prototipovi - Touch ID i novi dizajn tipki

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.