iPad 5: pojavile se nove službene fotke, i dalje u otmjenoj sivoj boji

Fotografija članka: iPad 5: pojavile se nove službene fotke, i dalje u otmjenoj sivoj boji

Možda se Apple malo razbacao s bojama kada je predstavio novi iPhone 5C smartphone, no za novi iPad 5 samo otmjeno – provjerena siva boja. I točka.

Oglas

Posljednje informacije koje se mogu čuti u kuloarima govore kako će se službena premijera iPad 5 tableta dogoditi vrlo brzo, točnije 22. listopada, tako da ćemo vrlo brzo saznati hoće li novi Appleov tablet biti zaista sive boje. Gotovo smo sigurni kako je ova informacija točna, no ostavit ćemo rezervu kako bi se naknadno mogle pojaviti još neke boje.

Ono što je također sigurno je kako će (opet) imati 9,7 ekran, kompaktni dizajn, vrlo vjerojatno sličan iPadu Mini, samo u uvećanom obliku. Šuška se i o Touch ID čitaču otiska prstiju (slično kao i iPad 5S), a ne sumnjamo kako će imati novi A7 64-bitni procesor, bolje kamere i više RAM radne memorije.

Dakle, novi iPad 5 će biti lakši i tanji, te elegantniji i s jačim hardverom. Strpimo se još desetak dana, vidjet ćemo što nam to novo donosi Apple u obliku iPad 5 tableta :)

iPad 5: pojavile se nove službene fotke, i dalje u otmjenoj sivoj boji  iPad 5: pojavile se nove službene fotke, i dalje u otmjenoj sivoj boji

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.