iPad 5 će dobiti senzor za čitanje otisaka prstiju kao i iPhone 5S?

Fotografija članka: iPad 5 će dobiti senzor za čitanje otisaka prstiju kao i iPhone 5S?

U nastavku možete vidjeti jedan zanimljiv “eksperiment” koji će vam pokazati kako i bi novi iPad 5 tablet zaista mogao dobiti čitač otisaka prstiju.

Oglas

On bi, kao i na iPhone 5S smartphoneu, trebao biti smješten u fizičkoj Home tipki na dnu tableta, što će vam vjerno pokazati video prilog koji možete vidjeti niže. Naime, veličina Home tipke je praktički ista, tako da je logično zaključiti kako bi i novi Appleov iPad 5 tablet mogao dobiti ovaj zanimljiv dodatak.

Čitač otisaka prstiju smo još početkom rujna kako funkcionira u pametnom telefonu, tako da sve ovo što ćete vidjeti praktički i potvrđuje ovu priču.

iPad 5 će dobiti senzor za čitanje otisaka prstiju

Naime, ova ista “priča” se već neko vrijeme vrti i u kuloarima, tako da vjerujemo kako će novi iPad 5 dobiti Touch ID, kako se u ztvari i zove novi čitač otisaka prstiju. Naravno, ova informacija nije službena i Apple je nije potvrdio, ali smo skloni vjerovati da će tako i biti.

Sami donesite zaključke gledajući video niže.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.