iPad 3 dolazi u dvije inačice, premijera 26.01.2012. na iWorldu

Fotografija članka: iPad 3 dolazi u dvije inačice, premijera 26.01.2012. na iWorldu

Informacije koje dolaze iz izvora bliskog kompaniji govore kako Apple zaista namjerava na tržište izbaciti dva iPad tableta treće generacije. Prvi je za "high end" tržište, pretpostavljamo onaj sa standardnim velikim ekranom koji je svima poznat. Drugi je iPad Mini sa 7 inčnim ekranom za "mid range" tržište, o kojem smo također . No, sada se pojavila i nova informacija o iPad modelu s ekranom od 7,85 inča. Za sada samo glasine, ali tko zna…

Druga zanimljiva nova informacija odnosi se na bateriju. Prva će biti standardna od 6579 mAh, no druga koju smo nazvali mega-baterija ima i više dvostruko veći kapacitet – 14.000 mAh. Ako je to istina, zamislite samo koliko će dugo trajati baterija na novom iPadu 3.

Treća informacija odnosi se na kvalitetnu kameru visoke rezolucije, spominje se QXGA rezolucija od 1536×2048 točaka, s dual-LED bljeskalicom posebno dizajniranom za novi iPad 3 tablet. Spominju se i 8MP kamere, ekran koji dolazi iz Sharpa, Apple A6 procesor kojeg će proizvesti Samsung.

U svakom slučaju, uzmite ove informacije s rezervom. One prave bit će objavljene na iWorld konferenciji 26. siječnja 2011. godine. A do tada ćete se naslušati još puno toga :)

iPad 3 dolazi u dvije inačice, premijera 26.01.2012. na iWorldu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.