IP67 fitnes pamenta narukvica u pola cijene na Cafago webshopu

Fotografija članka: IP67 fitnes pamenta narukvica u pola cijene na Cafago webshopu

U narednih tjedan dana možete po osjetno sniženoj cijeni nabaviti ovu zanimljivu pametnu narukvicu koja se prodaje na Cafago webshopu. Imamo i kuponski kod.

Oglas

Ljeto je pravo vrijeme za godišnje odmore, ali i šoping. Ljeto je i odlično vrijeme za povećanje vaših tjelesnih aktivnosti, a sve to možete pratiti uz ovu naprednu pametnu narukvicu koja je vodootporna i otporna na prašinu, a koja se nalazi u prodaji po osjetno sniženoj cijeni na .

Kažu kako je ova pametna narukvica kombinacija čitača otkucaja srca i krvnog tlaka, a izmjerit će i količinu kisika u krvi. Naravno, sposobna je izmjeriti i pratiti sve druge aktivnosti kao što je brojač koraka, mjerač udaljenosti, potrošnje kalorija, kvalitete spavanja,…

Ako je preko bežične Bluetooth 4.0 veze povežete na vaš pametni telefon preuzet će i pozive, poruke, notitifikacije i druge sitnice, a kada nešto novo stiže obavijestit će vas vibracijom. Naravno, javit će vam i što se novo nalazi na vašem Twitteru, Facebooku, LinkedIN-u, Instagramu, Facebooku,…

Za kvalitetno praćenje vaših rezultata poslužit će vam App Live Readout aplikacija, a u kombinaciji s brojnim senzorima praćenje vaših aktivnosti je vrlo jednostavno i precizno, u bilo kojem trenutku, odnosno bilo kojem pokretu.

Sve to ćete pratiti na 0,42 inčnom OLED ekranu koji je osjetljiv na dodir. Sa stražnje strane ispod senzora nalaze se kontakti za litij-polimersku bateriju od 70 mAh koja će na čekanju trajati do 7 dana, a puni se otprilike sat i pol. Inače je vrlo elegantna i lagana, samo 20 grama, a dolazi u više boja – narančasta, smeđa, plava, ljubičasta i crna.

Naravno, ova je pametna narukvica i vodootporna tako da se s njom možete kupati bez problema, a pod vodom je možete držati i do 30 minuta. Spomenimo i kako je bez problema možete upariti i s vašim pametnim telefonom, a dovoljno je da vam smartfon ima Android 4.4 ili noviji, odnosno iOS 8.0 ili noviji. Vrijedno je spomenuti  kako sama pametna narukvica može pohraniti i 7 punih dana vaših detaljnih dnevnih rezultata, odnosno 23 dana dnevnih rezultata.

Nova se IP67 fitnes pamenta narukvica nalazi u prodaji na po sniženoj cijeni od 21,84$, uz besplatnu dostavu, no ako upišete kuponski kod “ALY4819“, cijena će se još više spustiti na samo 15,99$. Nakon što pogledate video prilog niže koji će vam dodatno prikazati kako izgleda sama pametna narukvica, sve dodatne informacije potražite na , gdje je možete i kupiti po ovoj cijeni.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.