iOS 7 – zašto je potrebna optimizacija aplikacija pisanih za iOS 6 ? [Infografika]

Fotografija članka: iOS 7 – zašto je potrebna optimizacija aplikacija pisanih za iOS 6 ? [Infografika]

iOS7 u odnosu na iOS 6 je donio osim estetskih i funkcionalne promijene sučelja i u sučelju, što za sobom donosi posljedicu da pojedini elementi aplikacija pisanih za samo jednu inačicu mogu raditi dotičnoj verziji iOS-a, a ne mogu raditi na drugoj. Zato je potrebno da programeri provedu njihovu optimizaciju, odnosno preoblikuju svoje aplikacije pisane za iOS 6 sustav za iOS7.  Nažalost, veliki dio njih to nije još uvijek učinio jer ovaj posao osim što zahtjeva vrijeme ne može biti naplaćen. Kao što se uspostavilo, ne dopušta programerima naplatiti ažuriranja aplikacije za iOS 7, noviju inačicu sustava. 

Oglas

Sada vam je mnogo toga kao korisnicima iOS 7 sustava jasnije, zar ne?  Kako god da okrenemo, frustrirajuća situacija za korisnike i programere. No, dok se ne pronađe zadovoljavajuće rješenje  oko aplikacija za obje strane, pogledajte zanimljivu infografiku u nastavku koja pokazuje važnost optimizacije aplikacije ako ste programer, ali ako ste samo korisnik, bit će vam zanimljiva jer donosi pregled svih najvažnijih promijena nastalih u

iOS 7  vs.  iOS 6 : zašto aplikacije moraju biti optimizirane? infografika

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.