iOS 6.0.1 nadogradnja popravila Wi-Fi probleme internetske veze ali i neke druge bugove

Fotografija članka: iOS 6.0.1 nadogradnja popravila Wi-Fi probleme internetske veze ali i neke druge bugove

Apple je lansirao iOS 6.0.1 nadogradnju za iPhone, iPod Touch i iPad uređaja koja popravlja greške na nekim programima i povećava stabilnost sustava.

Oglas

Nažalost, nadogradnja nije donijela nikakve promijene za karte što veliki dio korisnika je očekivao i na to ćemo morati još neko vrijeme pričekati. Za sada koristite Google Maps prilagođenu aplikaciju na iOS 6.

 

Što je popravljeno kroz ovu nadogradnju: povezivanje s bežičnim mrežama zaštićenim WPA2 enkripcijom i slanje multimedijskih datoteka , horizontalne linije na tipkovnici- statičkih sistemskih problem na iPhone 5….

…..fiksirani su problemi s blokadom koda, nemogućnost isključivanja bljeskalica fotoaparata i bežična instalacija softvera (OTA – opet za iPhone 5). Konačno,  iOS 6.0.1 također popravlja neugodan  Exchange bug koji briše sastanak  svim pozvanim sudionicima ako jedan korisnik odbije poziv. Ako vam glazba još uvijek ne radi ispravno, rješenje je  skinuti sve pjesme sa svog iDevice i nanovo  sinkronizirati  sve pjesme od iTunea.

I na kraju, kako nas je izvijestio putem Twittera, uskoro bi mogla pristići i nadogradnja iOS 6.1 koja je sada u beta 1 fazi, a donosi nove glazbene kontrole u zaključanom zaslonu i ispravlja neke bugove u kartama.

 

 

Ako niste dobili obavijest o nadogradnji putem OTA-a ovdje su linkovi za preuzimanje nadogradnje:

 

*******  iPhone 5 korisnici koji žele preuzeti ovu nadogradnju  izravno iz svog uređaja trebaju prvo instalirati “Updater za iPhone 5” , koji popravlja bug OTA ažuriranje i tek tada je moguće pokrenuti OTA upadate. 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.