Intex Cloud Crystal 2.5D: 3 GB RAM-a i 4G podrška za 100$

Fotografija članka: Intex Cloud Crystal 2.5D: 3 GB RAM-a i 4G podrška za 100$

Čini se kako će indijska kompanija Intex uskoro predstaviti još jedan pametni telefon iz svoje zaista bogate linije proizvoda.

Oglas

Riječ je o smartfonu naziva Intex Cloud Crystal 2.5D koji će se koliko je zasada poznato prodavati samo u crnoj boji i to po cijeni od stotinjak američkih dolara. Ovaj će Dual SIM (4G + 4G) smartfon raditi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a krasit će ga kompaktni 5-inčni IPS ekran HD (720 x 1.280 piksela) rezolucije prekriven 2.5D zakrivljenim staklom. U svom će se radu Intex Cloud Crystal 2.5D oslanjati na zasada nespecificirani četverojezgreni procesor radnog takta od 1 GHz koji će biti uparen sa 3 GB radne memorije.

Stražnju će stranu krasiti glavna kamera sa LED bljeskalicom i senzorom od 8 MP, dok će se sa prednje strane naći skromna selfie kamera sa senzorom od 2 MP. Korisnicima će na raspolaganju biti i 16 GB interne memorije koja će se korištenjem MicroSD kartica moći proširiti do ukupno 32 GB.

Kada je o brojkama riječ Intex Cloud Crystal 2.5D dolazi sa težinom od 150 grama te dimenzijama od 143 x 71 x 9 mm. Od opcija povezivanja navode se 4G, Wi-Fi, Bluetooth, Micro-USB i GPS, a za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.200 mAh koja bi trebala omogućiti 6 do 8 sati razgovora na 3G mreži te do 120 sati rada na standby-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.