Intex Aqua Sense 5.1 dolazi sa 5-inčnim ekranom i cijenom od 60$

Fotografija članka: Intex Aqua Sense 5.1 dolazi sa 5-inčnim ekranom i cijenom od 60$

Kompanija Intex je predstavila novi entry-level pametni telefon iz svoje Aqua serije pod nazivom Sense 5.1.

Oglas

Intex Aqua Sense 5.1 se pojavio na kompanijinoj službenoj internetskoj stranici gdje je ponuđen u boji šampanjca te u sivoj i bijeloj boji po cijeni od 60 USD (preračunato). Riječ je o uređaju koji je nasljednik Intex Aqua Sense 5.0 smartfona predstavljenog prošle godine. Intex Aqua Sense 5.1 dolazi sa ekranom dijagonale 5 inča koji je skromne rezolucije od 480 x 854 piksela. Ovaj je Dual SIM uređaj baziran na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu sa kompanijinim Aqua Sense 5.1 korisničkim sučeljem.

Ispod haube se našao četverojezgreni Spreadtrum (SC7731) procesor sa radnim taktom od 1.2 GHz koji je ukomponiran sa 512 MB RAM-a i 8 GB interne memorije koja je dodatno proširiva MicroSD karticama. Što se tiče njegovih fotografskih mogućnosti one su vrlo skromne čak i za navedenu nisku cijenu po kojoj će se Intex Aqua Sense 5.1 prodavati; tako njegova stražnja kamera dolazi sa senzorom od 2 MP, dok se sa prednje strane nalazi 0.3 MP selfie kamera.

Za autonomiju Intex Aqua Sense 5.1 pametnog telefona brine baterija kapaciteta 2.500 mAh koja se smjestila u tijelu dimenzija 142 x 72.7 x 9.6 milimetara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.