Intex Aqua Secure: prvi kompanijin smartfon sa senzorom otiska prsta

Fotografija članka: Intex Aqua Secure: prvi kompanijin smartfon sa senzorom otiska prsta

Stigao nam je najnoviji pametni telefon popularne indijske kompanije Intex naziva Intex Aqua Secure koji će se prodavati diljem Indije po cijeni od 97 američkih dolara.

Oglas

Intex Aqua Secure će doći u zlatnoj i sivoj boji sa stražnjim panelom koji neće biti sjajan već u mat finišu. Popularna indijska kompanija Intex naglašava i posebnost ovog smartfona, a ona je u tome da je Intex Aqua Secure prvi kompanijin pametni telefon iz cjelokupne linije proizvoda koji ima ugrađen senzor otiska prsta. Spomenuti je senzor smješten na stražnjem panelu ovog Dual SIM pametnog telefona koji ima podršku za 4G LTE mreže, ali i VoLTE podršku.

Najnoviji nam Intex-ov smartfon dolazi u kompaktnom izdanju, pa ga tako krasi 4.5-inčni ekran FWVGA (480 x 854 piksela) rezolucije. U svom se radu Intex Aqua Secure oslanja na četverojezgreni MediaTek MT6735M procesor sa radnim taktom od 1 GHz koji je uparen sa 1 GB radne i 8 GB interne memorije proširive MicroSD karticama do ukupno 32 GB.

Kao operativni sustav je naveden Android 5.1 Lollipop, a važno je spomenuti i kako kompanija naglašava da oba SIM utora imaju 4G podršku, međutim istovremeno samo jedan SIM utor može koristiti 4G mreže, dok drugi utor u tom slučaju radi na 3G/2G mreži. Sa stražnje se strane ovog kompaktnog pametnog telefona nalazi glavna kamera sa senzorom od 5 MP uz koju ide i dvostruka LED bljeskalica, dok se sa prednje strane smjestila 2 MP selfie kamera. Osim 4G LTE i VoLTE podrške Intex Aqua Secure od ostalih opcija povezivanja nudi GPRS/ EDGE, 3G, GPS, Bluetooth, Wi-Fi i Micro USB podršku. U kućištu težine 130 grama i dimenzija 133.5 x 66.5 x 9.4 milimetara smjestila se baterija kapaciteta 1.900 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.