Intex Aqua Lions 3G: Što ovaj povoljan smartfon ima zajedničko sa kriketom?

Fotografija članka: Intex Aqua Lions 3G: Što ovaj povoljan smartfon ima zajedničko sa kriketom?

Indijska je kompanija Intex Technologies predstavila još jedan povoljan pametni telefon iz svoje Aqua serije uređaja.

Oglas

Riječ je o smartfonu naziva Intex Aqua Lions 3G koji se prodaje po cijeni od 75$, a u ovom slučaju zanimljivo je porijeklo riječi Lions koja se nalazi u njegovom imenu. Naime, ovaj je smartfon dobio naziv po kriket ekipi koja se natječe u Indian Premiere League (IPL): Gujarat Lions-ima čiji je vlasnik upravo kompanija Intex.

Intex Aqua Lions 3G je smartfon baziran na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu te ima podršku za dvije SIM kartice. Dolazi sa 5-inčnim ekranom HD (720 x 1.280 piksela) rezolucije, a pokreće ga nespecificirani četverojezgreni procesor radnog takta od 1.2 GHz koji je uparen sa skromnim gigabajtom radne memorije.

Na stražnjoj je strani smještena 5 MP kamera, dok je na prednjoj strani skromnija 2 MP selfie kamera. Korisnicima je na raspolaganju i 8 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može proširiti do ukupno 32 GB. Sa težinom od 172 grama i dimenzijama 145 x 71.5 x 9.5 mm Intex Aqua Lions 3G u radu podržava baterija kapaciteta 3.500 mAh koja bi korisnicima trebala omogućiti šest do osam sati razgovora te 20 dana autonomije na standby načinu rada. U paketu su i neke standardne opcije povezivanja kao Bluetooth, Wi-Fi, 3G, GPS i Micro-USB podrška, a uz to ovaj smartfon ima i način rada za uštedu baterije koji povećava autonomiju baterije pri jednom punjenju i do 50%.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.