Intex Aqua Ace Mini Intex Aqua Ace Mini smartfon s 4G LTE podrškom i 3000 mAh baterijom

Fotografija članka: Intex Aqua Ace Mini Intex Aqua Ace Mini smartfon s 4G LTE podrškom i 3000 mAh baterijom

Indijska je kompanija predstavila svoj novi pametni telefon. Intex Aqua Ace Mini možemo smjestiti u nižu srednju klasu, no po nekim elementima može konkurirati i skupljim modelima.

Oglas

Naravno, Intex Aqua Ace Mini je smanjena inačica modela Aqua Ace, a koji je svoju premijeru doživio još u  rujnu prošle godine. Barem bismo tako zaključili po samom nazivu uređaja. Ali uopće nije tako. Naime, Ace Mini je u stvari veći brat svog prethodnika, što se ukupnih dimenzija tiče.

Ako govorimo o ekranu, radi se o istoj dimenziji od 5 inča, no IPS matrica je zamijenjena AMOLED-om, a rezolucija je i dalje HD odnosno 1280 x 720 točaka. Pojačana je i baterija tako da je kapacitet u Intex Aqua Ace Mini smartfonu 3000 mAh (originalni Aqua Ace je imao 2300 mAh).

Ako se pitate zašto su ga nazvali “mini” vjerojatno razlog leži u procesoru. Naime, radi se o nešto slabijem 64-bitnom i 4-jezgenom MediaTekovom MT6735P procesoru na 1 Ghz, uz 2-jezgrenu Mali-T720 MP2 grafiku na 400 MHz. Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 16 Gbproširive interne memorije.

Spomenimo i kako Intex Aqua Ace Mini podržava Dual SIM, radi na Android 5.1 Lollipop OS-u, a podržava i 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi HotSpot, Bluetooth 4.0, GPS,…

Za sada cijena i dostupnost nisu objavljeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.