Intex Aqua A4: najpovoljniji Android 7.0 smartfon na tržištu?

Fotografija članka: Intex Aqua A4: najpovoljniji Android 7.0 smartfon na tržištu?

U svijetu pametnih telefona baziranih na Android operativnom sustavu pojavio se novi indijski smartfon naziva Intex Aqua A4.

Oglas

Kako mu i sam naziv sugerira, ovaj je smartfon dio kompanijine Aqua serije pametnih telefona, a prema specifikacijama se može svrstati u nekakvu povoljnu entry-level klasu. Intex Aqua A4 je Dual SIM pametni telefon koji ima 4G LTE i VoLTE podršku te dolazi sa cijenom od nekih 65 američkih dolara. Kompanija ga promovira kao najpovoljniji pametni telefon u Indiji baziran na najnovijem Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Od ostalih specifikacija Intex Aqua A4 nudi kompaktni 4-inčni ekran rezolucije 480 x 800 piksela, nespecificirani četverojezgreni procesor sa radnim taktom od 1.3 GHz te 1 GB radne memorije. Osim toga korisnicima je na raspolaganju i 8 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može dodatno proširiti do 64 GB.

Na području kamera ovaj povoljni indijski smartfon nudi 5 MP stražnju kameru koja je uparena sa LED bljeskalicom te skromnu 2 MP prednju selfie kameru. Osim 4G i VoLTE podrške korisnicima je na raspolaganju i Wi-Fi, Bluetooth i GPS podrška, a za autonomiju ovog uređaja brine baterija kapaciteta 1.750 mAh koja nudi do 6 sati neprekinutih razgovora.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.