INTERVJU: Krunoslav Ćosić – kako je to kada imate više od 1.700 mobitela na jednom mjestu

Fotografija članka: INTERVJU: Krunoslav Ćosić – kako je to kada imate više od 1.700 mobitela na jednom mjestu

Kada imate više od 1.700 mobilnih uređaja, tada ste netko poseban, drukčiji. Zato smo u goste pozvali Krunoslava Ćosića, osobu koja ih ima praktički sve. A i iznenadili smo ga na kraju intervjua :)

Oglas

U ekskluzivnom video intervju koji smo napravili za našu i koju možete pogledati , razgovarali smo s kolegom Krunoslavom koji već godinama prikuplja mobilne uređaje, tako da je sada došao do zaista pozamašne brojke.

Vjerujemo kako i vas zanima puno toga što sve ima. Postavili smo mu brojna zanimljiva pitanja, primjerice ima li još netko takvu kolekciju i koliko uopće vrijedi jedna takva kolekcija. Iznenadit ćete se – jako puno :) Njegove su mobilne uređaje imali prilike vidjeti na nekim izložbama i zaista izgledaju moćno, svi zajedno na jednom mjestu.

U videu ćete po prvi puta vidjeti neke uređaje koje do sada nije pokazivao, kao i mobilni uređaj iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, a za njihovo korištenje će vam trebati obje ruke.

Nećemo vam više otkrivati – dio razgovora možete vidjeti u , a cijeli intervju od oko 19-ak minuta možete vidjeti u nastavku. Zanimljiv je, svakako ga pogledajte :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.