INTERnetVIEW: Tomislav Bronzin, Citus Grupa – o Mobility Day 2013 konferenciji

Fotografija članka: INTERnetVIEW: Tomislav Bronzin, Citus Grupa – o Mobility Day 2013 konferenciji

Prije nekoliko dana snimili smo ekskluzivnu najavu za ovogodišnju Mobility Day 2013 konferenciju, a sada još nešto – Tomislav Bronzin, ekskluzivni intervju.

Oglas

Ovaj puta smo naš INTERnetVIEW u našoj istoimenoj rubrici odradili malo drugačije. S obzirom da volite gledati video priloge, evo vam i video intervju koji smo snimili povodom Mobility Day 2013 konferencije, a koja je na rasporedu 26. rujna. Samo podsjećamo kako je Racunalo.com višegodišnji medijski pokrovitelj konferencije.

U narednom intervjuu će nam Tomislav Bronzin iz Citus Grupe i jedan od suorganizatora ove hvale vrijedne konferencije koja bi i ove godine trebala okupiti oko 400-tinjak sudionika i stručnjaka za mobilne platforme iz Hrvatske i drugih zemalja, a održat će se oko 30-ak predavanja.

Detaljno o tome ispričat će nam Tomislav Bronzin, a prvi ćemo vam u Hrvatskoj otkriti i neke dodatne sadržaje Mobility Day 2013 konferencije koje vjerujemo da će se mnogima od vas sigurno svidjeti. Svakako preporučujemo da se prijavite na konferenciju, još stignete!

Gdje i kako, dodatne informacije o Mobility Day 2013 konferenciji potražite u našem popularnom , odnosno na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.