Interliber, Infogamer by Reboot i Inova – tri sajma od 8-13. studenog

Fotografija članka: Interliber, Infogamer by Reboot i Inova – tri sajma od 8-13. studenog

Na sva tri će sajma svoje proizvode i usluge prezentirat će ukupno 950 izlagača iz 32 zemlje na ukupnoj površini od 32.000 četvornih metara.

Oglas

Za sve knjigoljupce počinje najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu – Interliber, 39. međunarodni sajam knjiga i učila!

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare platforma je za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.

Okuplja 300 izlagača na više od 13.000 m2 iz 12 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Francuska, Hrvatska, Italija, Kina, Nizozemska, Njemačka, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sj. Irska).

Posjetitelje, kao i do sada očekuje velik broj novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, književne radionice, a sve to samo je dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici u paviljonu 6 te na izložbenim prostorima izlagača.

Interliber, 39. međunarodni sajam knjiga i učila održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Ovogodišnja novost je otvaranje galerije paviljona 5 gdje će se svakodnevno održavati druženja s autorima te različiti kreativni i edukativni programi: radionice stripa, crtanja, igara, zabavno čitanje lektire i sl. Posebno je uređena poslovna zona za razgovore medija s izlagačima i autorima.

Kako bi svima olakšali boravak na Interliberu, posjetitelji će moći ostaviti knjige na posebnom mjestu u paviljonu 5 i 6 kojeg smo nazvali Knjižider, koji ujedno služi i kao garderoba.

InfoGamer by REBOOT 2016 u svom petom izdanju nastavlja rasti i uvrštava se na ljestvicu najvećih i najznačajnijih gaming sajmova u Europi. Sajam će se održati u dosad najvećem izdanju i trajat će punih šest dana.

Održat će se u pet paviljona (8, 8a, 9, 10A i 11A) na površini većoj od 15.000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti više od 200 izlagača iz 16 zemalja (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Češka, Poljska, Mađarska, Njemačka, Francuska, SAD, Švedska, Japan, Južna Koreja, Kina, Velika Britanija, Taiwan, Ukrajina).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.