Interliber – Educa Plus – Info dani

Racunalo.com foto

Također su bile predstvljeni mnoge škole i fakulteti,dok su se na “Interliberu” prodavale knjige uz popuste. Kupio sam “Engleski riječnik statistike” i “Kompendijum Katekizma”  i “Semiotika za početnike”
Sveučilišna biblioteka je prezentirala novi sustav oznaka ISBN 13 to je nekaj jako važno za vas koji pišete knjige. čekalo se da dođe Tadijanović starac ,koji ulazi u 102 godinu,ali ga ja nisam imao vremena čekati.Bio sam lani na njegovoj prezentaciji kada je imao 100 godina.
Ispričao nam se, jer je kasnio . Zašto je kasnio?  Zato, jer je morao kupcima potpisivati svoje knjige. Tada nam je objasnio kako se on podpisuje tako, da napiše svoje ime i prezime  sa svih 19 slova, dok drugi književnici stave samo svoje inicijale . On nam je rekao, kako se samo Napoleon podpisavao  sa slovom “N” ,i svi su znali čiji je to potpis.
Bio sam ujutro na Skupu: “4.Hrvatski dan kvalitete”, koji se organizira, jer je Europski tjedan kvalitete od 6-12 studenog 2006. Tema skupa je bila “Kvaliteta kao društvena stvarnost”. Ulazak svakod proizvođaća  u fenomen kvalitete je vrlo zahtjevan posao, jer traži ljude koji će to raditi više iz ljubavi nego za novac. Jednaka pravila imaju proizvodnja hrane kao i moje žbuke  glede primjena oko 10000 normi kojima se tretira kvaliteta.Srdačan pozdrav,


Josip Kumerički
Savjetnik za razvoj
 
“Samoborka d.d.”
Zagrebačka 32a
HR-10430, Samobor
tel: +385 1 3322 812

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.