Intelove proljetne konferencije

Racunalo.com foto

Intel na taj način želi pomoći članovima u prodaji novih poslovnih i potrošačkih rješenja kupcima. Očekuje se da će u 97 manifestacija u regiji EMEA biti uključeno više od 15.000 članova te da će se ove godine program proširiti na nova tržišta, na kojima Intel bilježi veliko povećanje prodaje. U Hrvatskoj Intelova proljetna konferencija održat će se 30. svibnja u Zagrebu.
Glavna područja tehnološkog rasta u 2006. temelje se ponajprije na velikoj potražnji, osobito u središnjoj i istočnoj Europi, za mobilnim rješenjima te tehnologijama za digitalni dom na razvijenim europskim tržištima. Predstavljanjem visokoučinkovitih poslužitelja i platformi za poslovna stolna računala poboljšane sigurnosti,  koje će podržavati virtualizaciju i nove upravljačke mogućnosti, uspješno će se zadovoljiti zahtjevi tržišta za pouzdanim i sigurnim poslovnim rješenjima zasnovanima na otvorenim standardima.
„Uz tehnologiju Intel Viiv, mobilnu tehnologiju Intel Centrino Duo i procesore Intel Core Duo, Intel će uspjeh tog prodajnog kanala i dalje temeljiti na snažnim platformama i proizvodima koje namjerava ponuditi tijekom 2006. godine“, rekao je Alex Roessler, regionalni direktor za središnju i istočnu Europu. „Najnoviji poslužitelji i platforme za mobilna i poslovna računala s novom mikroarhitekturom Intel Core omogućit će osjetno brži rad i energetsku učinkovitost računala. Intel će ove godine ponuditi velike količine dvojezgrenih procesora proizvedenih pomoću 65-nm tehnologije za sve platforme.
Partneri će se susresti s lokalnim i svjetskim Intelovim predstavnicima, koji će im ponuditi iscrpne informacije o bitnim promjenama u gospodarskom okruženju, novim potrebama kupaca te načinima uporabe i razvoju tehnologija. Posjetitelji će prisustvovati seminarima o ključnim Intelovim proizvodnim područjima. Teme su: mobilnost kao profitabilni pokretač rasta, poslužiteljski ekosustavi i novi načini uporabe računalnih tehnologija.


Intelove konferencije za prodajne kanale
Intelove konferencije za prodajne kanale organiziraju se dva puta godišnje, a na njima sudjeluje 15.000 članova iz regije EMEA. Svim članovima Intelovih prodajnih kanala na konferencijama su ponuđeni potrebni alati i resursi pomoću kojih na najbolji način mogu prodavati Intelova rješenja na sve konkurentnijem tržištu. Svaka konferencija ima tematski karakter, a obuhvaća intenzivnu obuku, sastanke i promocije vanjskih partnera.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.