Intelove jesenske konferencije

Racunalo.com foto

Budući da je Intel nedavno ponudio nove proizvode za poslužitelje te stolna i prijenosna računala, na konferencijama su se održavale obuke, sastanci i promocije vanjskih partnera. Intel na taj način pomaže članovima u prodaji novih poslovnih i potrošačkih rješenja svojim kupcima. U Hrvatskoj Intelova konferencija održana je u Zagrebu, a posjetilo ju je više od 100 članova.
“Glavna područja tehnološkog rasta za 2006. temelje se ponajprije na velikoj potražnji, osobito u središnjoj i istočnoj Europi”, rekao je Klaus Wehler, Intelov menadžer za prodaju u središnjoj i istočnoj Europi. “Intel donosi računalne i komunikacijske tehnologije zemljama cijeloga svijeta. Pomoći ćemo u osnivanju tvrtki u tim zemljama te ih naučiti kako proizvoditi i prodavati računala.”Intelovi partneri susreli su se s lokalnim i svjetskim Intelovim predstavnicima, koji su im ponudili iscrpne informacije o bitnim promjenama u gospodarskom okruženju, novim potrebama kupaca te načinima uporabe i razvoju tehnologija. Posjetitelji su prisustvovali seminarima o ključnim Intelovim proizvodnim područjima i najnovijim proizvodima, kao što su procesori Intel Core 2 Duo i Intel Core 2 Extreme, mikroarhitektura Intel Core, tehnologija Intel vPro i drugi.


Intelove konferencije za prodajne kanale
Intelove konferencije za prodajne kanale organiziraju se dva puta godišnje, a na njima sudjeluje 15.000 članova iz regije EMEA. Svim članovima Intelovih prodajnih kanala na konferencijama su ponuđeni potrebni alati i resursi pomoću kojih na najbolji način mogu prodavati Intelova najnovija vrhunska rješenja na sve konkurentnijem tržištu. Svaka konferencija ima tematski karakter, a obuhvaća intenzivnu obuku, sastanke i promocije vanjskih partnera.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.