Intel i Microsoft pripremaju poseban event 8. kolovoza – Dual OS tablet?

Fotografija članka: Intel i Microsoft pripremaju poseban event 8. kolovoza – Dual OS tablet?

Dvije američke mega IT kompanije udružile su se, te najavile poseban event koji bi se trebao održati u kolovozu. Nešto novo će najaviti, šuška se o Dual OS tabletu.

Oglas

Naravno, ovo nije prva suradnja ove dvije kompanije. One surađuju već godinama, a ovo bismo mogli shvatiti samo kao nadgradnju. Uglavnom, poseban event koji se očekuje održat će se 8. kolovoza negdje u Kini (zanimljivo!!!), a konferencija će biti fokusirana na inovacije.

Na slici koju možete vidjeti prepoznatljiv je tablet nepoznatih karakteristika. Sigurno je kako će raditi na Intelovom procesoru, imat će drugačije UI sučelje. Isto tako, sigurni smo kako će tablet raditi na Windows 8.1 OS-u, ali poznato nam je kako je Intel jako dobar i s Androidom, tako da očekujemo i taj OS na tabletu. , but at the bottom of the screen there’s the usual Android status bar and virtual buttons. This is either a mistake from the part of the local promoter, or a hint regarding local dual OS/dual boot Windows and Android tablets with Intel CPUs. Intel has always supported such initiatives, unlike some of its rival CPU makers.

Na ovaj event će navodno doći i gost iznenađenja, vjerojatno netko od velikih proizvođača uređaja, možda ASUS. Ipak, ne treba zaboraviti niti jake domaće kineske kompanije kao što su Ramos, Chuwi, Xiaomi, Lenovo ili Onda.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.