Intel Extreme Masters – sve je spremno, sudjelovat će 100.000 igrača!

Fotografija članka: Intel Extreme Masters – sve je spremno, sudjelovat će 100.000 igrača!

Ovog vikenda održava se deseta završnica natjecanja IEM World Championship, na kojem se očekuje sudjelovanje 100.000 obožavatelja.

Oglas

Intel i ESL stvorili su turnir svjetske klase namijenjen najboljim igračima računalnih igara na svijetu, a sezonu će zatvoriti u Katowicama u Poljskoj. Za jubilarnu proslavu partneri proizvođači računala izdali su ograničenu seriju PC računala za IEM, a na izložbenom dijelu događanja bit će predstavljene i nove inicijative, npr. AnyKey Organization, kojoj je cilj stvoriti pravedna i inkluzivna okruženja u elektroničkim sportovima namijenjena ženama i drugim nedovoljno zastupljenim igračkim skupinama. Rekordan broj obožavatelja iz cijelog svijeta moći će tijekom čitavog vikenda uživo pratiti akciju putem web-mjesta Intel Extreme Masters. Dodatne informacije o elektroničkim sportovima dostupne su u našem multimedijskom paketu.

Intel Extreme Masters PC

Zahvaljujući Intelu, najveće svjetsko natjecanje u elektroničkim sportovima dobit će PC računala visokih performansi dostojna naslova Intel Extreme Masters. Intel je posebno za tu priliku predstavio nova, vrhunska PC računala Intel Extreme Masters PC u ograničenom izdanju. Novi su modeli dostupni u dvije verzije ograničene dostupnosti, nude se pod nazivima IEM Champion PC i IEM Challenger PC, a korisnicima omogućuju da nabave računala kakva koriste profesionalni e-sportaši. Nova računala ograničene dostupnosti oličenje su performansi i izvrsnosti.

U Hrvatskoj su oba modela Intel Extreme Masters PC dostupna u distribuciji i .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.