Intel Developer Forum 2013 San Francisco – pogled u mobilnu budućnost

Fotografija članka: Intel Developer Forum 2013 San Francisco – pogled u mobilnu budućnost

Intel Developer Forum 2013 (IDF) se profilirao kao jedan od najvažnijih događaja u informatičkoj industriji, koji odražava i definira smjer razvoja tehnologije.

Oglas

Ovogodišnji IDF po tome se ne razlikuje od ostalih, pa je na njemu jasan trend razvoja u smjeru mobilnosti. IDF će se održati od 10. do 12. rujna u San Franciscu, a ponudit će barem dvije važne novosti koje se ne smiju propustiti. Prva je veliko izlaganje novog Intelovog generalnog direktora Briana Krzanicha i nove predsjednice Renee James.

Druga velika novost Intel Developer Forum 2013 konferencije službeno je predstavljanje tehnologije Bay Trail, Intelova prvog 22-nanometarskog “sustava na čipu” (SoC-a) za mobilne uređaje. Bay Trail se temelji na Intelovoj iznimno hvaljenoj mikroarhitekturi Silvermont, a očekuje se da će 3D tranzistori s niskom potrošnjom energije i velikim performansama na tom čipu pogoniti široku paletu inovativnih modela.

Intel Developer Forum 2013

Dodatno se informirajte o događanjima na IDF-u putem Intelova potpredsjednika .

Dok očekujemo novu u San franciscu, a koja je na rasporedu od 10-12. rujna, u nastavku pogledajte ono najbolje što se događalo na IDF 2013 konferenciji u Pekingu koja se održavala 10-11. travnja ove godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.