Integra Group ponovno nagrađuje ‘osječkog najosmaša’

Racunalo.com foto

Dino Škrobar je učenik osmog razdreda Osnovne škole „Grigor Vitez“ iz Osijeka. Dino je četiri puta sudjelovao na školskim natjecanjima, a dva puta na županijskom. Da će mu nagrada dobro doći govori i činjenica kako je već tri godine urednik školskog lista „Pjegice“, koji ove godine obilježava deset godina izlaženja. Svoju školsku „karijeru“ planira nastaviti u matematičkoj gimnaziji, a kako sam kaže, škola mu je bila dosta lagana sve do petog razreda. U petom razredu je postalo zanimljivo jer počinju prava ispitivanja i mora se puno raditi, što se njemu jako sviđa.


Integra Group je svoje poslovanje sagradila na temelju ulaganja u znanje i razvoj svojih zaposlenika, kao i ulaganjem u mlade ljude koji su budućnost poslovanja i razvoja društva. Uključivanjem u ovu akciju, Integra Group je željela pomoći u razvoju mladih, perspektivnih ljudi pomažući u što lakšem ostvarivanju njihovih ciljeva, korištenjem naprednih tehnologija.„Svake godine smo ugodno iznenađeni velikim brojem prijava i izuzetno zanimljivim učenicima koji su u konkurenciji za najosmaša Osijeka. Ove smo godine još jednom dokazali kako želimo ulagati u mlade naraštaje i omogućiti im što kvalitetniji pristup znanju i informacijama“, izjavio je direktor tvtke Integra Group u Osijeku, Mate ćavarović.


Akcija „Osječki osmaši“ započela je 2004. godine. Svaki razred godišnje odabire najboljeg učenika ili učenicu, a čitatelji dnevnog lista Glasa Slavonije izabiru najboljeg među svim predstavljenim kandidatima ispunjavanjem priloženog glasačkog listića, a od ove godine i glasanjem putem SMS poruka.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.