Instrukcije.TV – video instrukcije iz matematike za osnovne i srednje škole

Fotografija članka: Instrukcije.TV – video instrukcije iz matematike za osnovne i srednje škole

Hrvatski Telekom je predstavio nešto drugačije. Instrukcije.tv je interaktivna video usluga na MAXtv-u koja učenicima pomaže u svladavanju gradiva iz matematike.

Oglas

Interaktivna televizija namijenjena je učenicima starijih razreda osnovne škole (od 5-8. razreda), te učenicima srednjih škola. Same lekcije na Instrukcije.TV su besplatne, naplaćuju se samo primjeri rješavanja zadataka po cijeni od samo 15 kuna. Autori sadržaja stručni su profesori omiljeni online profesor Toni Milun te prof.dr.sc. Zvonimir Šikić, inače renomirani autor školskih udžbenika za matematiku.

Hrvatski Telekom ponudio je naprednu uslugu instrukcije.tv koja učenicima, putem video instrukcija na MAXtv-u, pomaže savladati gradivo iz matematike za osnovnu i srednju školu. Uz Instrukcije.TV učenici od petih razreda osnovne pa sve do kraja srednje škole imaju priliku naučiti nastavno gradivo matematike bez obzira jesu li izbivali iz škole, imaju potrebu utvrditi postojeće ili žele dodatno znanje u svrhu priprema za natjecanja, upise u srednje škole, fakultet ili slično. Sadržaj instrukcija osmislili su i predstavljaju ga stručni profesori matematike. Na čelu programa za osnovnu školu je najomiljeniji online profesor – Toni Milun, pionir u Hrvatskoj na području prenošenja znanja putem novih medija, a prof.dr.sc. Zvonimir Šikić, renomirani autor školskih udžbenika za matematiku, predstavlja gradivo za srednju školu.

Instrukcije.TV se sastoji od osnovnih video instrukcija i dodatnih video instrukcija.  U osnovnim video instrukcijama profesori objašnjavaju gradivo za svaku lekciju, i one su dostupne svima. Odnosno, mogu se pogledati bez ikakve naknade u Videoteci MAXtv-a, web stranicama instrukcije.tv te tonimilun.com – koje su ovime obogaćene instrukcijama za osnovne škole.

Dodatne video instrukcije nude mnoštvo zabavnih primjera rješavanja zadataka za svaku pojedinačnu lekciju. Uz dodatne video instrukcije, svaki školarac može uvježbati i naučiti kako rješavati lakše ili teže zadatke iz matematike za svaki razred.

Instrukcije.TV

Usluga Instrukcije.tv s objašnjenjima i vježbanjem zadataka – zasad je dostupna samo MAXtv korisnicima u MAXtv Videoteci i to:
– pojedinačne dodatne video instrukcije po cijeni od 15 kn
– mjesečni paket koji pokriva cjeline gradiva (primjerice Geometrija itd.) po 29 kn
– godišnja pretplata za svaki razred po 199 kn
– ako korisnik ima nekoliko školaraca u obitelji i potrebu za dodatnim godišnjim pretplatama, svaku iduću može nabaviti po posebnoj cijeni od 139 kuna.

U sve navedene cijene uključen je PDV te je omogućeno obročno mjesečno plaćanje. Dostupnost ovih edukativnih video sadržaja je od 0 do 24 sata, svaka video instrukcija za pojedinačnu lekciju traje 50 do 60 minuta, a može se pregledavati neograničeni broj puta.

„Cilj nam je ponuditi kvalitetni edukativni sadržaj, stoga smo instrukcije.tv napravili u suradnji s vrhunskim akademskim profesorima i u najvišoj produkcijskoj kvaliteti. Spomenuo bih kako se instrukcije.tv ponose razigranim dizajnom sučelja, baziranim na 8-bitnoj grafici računalnih igara. Vjerujem kako će upravo instrukcije.tv razbiti poznati strah od matematike kod školaraca, omogućiti im razumijevanje gradiva, svladavanje vježbi i uspješno rješavanje testova za školu. Instrukcije.tv će i kampanjcima omogućiti da prate školski program“, rekao je Nikola Francetić, operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržajem HT-a.

Usluga Instrukcije.TV napravljena je prema školskom programu te će videa biti objavljivana po istom planu. Više o samoj usluzi na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.