Instar Informatika otvorila novi dućan u Arena Centru u Zagrebu

Fotografija članka: Instar Informatika otvorila novi dućan u Arena Centru u Zagrebu

Tvrtka Instar Informatika, nama najpoznatija po web shopu, upravo je otvorila novi dućan u Arena Centru u Zagrebu. Bili smo na otvorenju.

Oglas

Osim same bogate ponude informatičke opreme – prijenosnih i stolnih računala, tableta, smartfona, gaming i mrežne opreme, te opreme za TV i video, najsretniji su mogli osvojiti Toshiba prijenosno računalo. Isto tako, pažnju nam je privuklo i jedno od najmoćnijih gamerskih prijenosnih računala sa 17 inčnim ekranom, Dell Alienware 17 (Intel Core – ultimativni gamerski prijenosnik s pokrovom od anodiziranog aluminija, kućište od magnezijeve legure).

Uživali smo na partyju, klopi i cugi, dobrom društvu, plesačicama i hostesama, ali i uz sexy nastupu “na štangi”, kojeg možete vidjeti niže.

Puno sreće u radu ekipi iz Instar Informatike, posjetite njihov novi dućan u Arena Centru u Zagrebu, a ako niste u mogućnosti svakako posjetite njihov .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.