Instant Apps – najbolja značajka Androida do sad

Fotografija članka: Instant Apps – najbolja značajka Androida do sad

Instant Apps omogućit će korisnicima isprobavanja aplikacija na svojim pametnim telefonima bez preuzimanja određene aplikacije. Pod pretpostavkom da funkcionira kako je opisano, značajka će riješiti hrpu problema.

Oglas

Kada je Google prvi put predstavio Android Nougat prije gotovo godinu dana na , Instant Apps bila je jedna od značajki koje su se istaknule, kao trik koji iPhone nije imao u to vrijeme i još uvijek nema. No koliko god to bilo zanimljivo i korisno, značajka nije bila spremna za javnost kada je Google prošle godine objavio  nadogradnju. Međutim, stvari se mogu promijeniti uskoro, budući da se Google navodno priprema za to Instant Apps značajku na uređajima sa sustavom Android Nougat, kao i na telefonima i tabletima sa starijim verzijama Androida.

Prije svega, pomoći će vam u boljem iskorištenju unutarnje pohrane na telefonu jer nećete morati instalirati aplikaciju samo zato što biste je morali neko vrijeme upotrebljavati. Drugo nećete morati kupiti aplikaciju da biste je probali jer će programeri moći ponuditi dio aplikacije za besplatno testiranje. Naposljetku, Instant Apps funkcioniraju na većini uređaja sa sustavom Android, a ne samo na onima s Nougatom, jer je izgrađen na usluzi Google Play.

Gledajući kôd u najnovijoj verziji Trgovine Google Play, otkrivamo da se Google pripremiti za Instant Apps. Kôd otkriva da će korisnici moći omogućiti ili onemogućiti tu značajku i odabrati koji Google račun želeupotrebljavati s aplikacijom.

Evo Googleove demonstracije Instant aplikacija:

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.