Instagram od sada nudi funkciju arhiviranja

Fotografija članka: Instagram od sada nudi funkciju arhiviranja

Nova značajka nudi da sakrijete svoje fotografije i uskoro će biti dostupna svima bez potrebe za nadogradnjom aplikacije.

Oglas

Sa novom značajkom instagrama po imenu “Arhiviraj” više ne morate brisati stare fotografije, a koje više ne želite da vaši pratitelji vide. Odaberite koju fotografiju želite sakriti i pritisnite opcije (op. a. tri točkice u gornjem desnom kutu zaslona). Instagram ovu značajku uvodi kao funkciju svakog računa po korisnicima, a ne kao značajku u samoj Instagram aplikaciji na Android i iOS uređajima tako da će uskoro postati dostupna svima bez potrebe za nadogradnjom aplikacije iz Trgovine Play ili App Store-a.

Prva će vam biti ponuđena opcija Arhiviraj. Fotografija će se nakon toga sakriti sa vaše vremenske crte u privatnu mapu. Odande ju možete nazad vratiti na isto mjesto na vremenskoj crti gdje je prije bila pritiskom na tipku “vrati” koja se također nalazi u gornjem desnom kutu u privatnoj mapi.

Mapa sa arhiviranim fotografijama dostupna je u gornjem desnom kutu nakon što odaberete opciju arhiviraj.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.