inSSIDer – najbolji Wireless Networks

Fotografija članka: inSSIDer  – najbolji Wireless Networks

InSSIDer pokriva ovaj nedostatak dodavanjem pune podrške za najnovije generacije Windows OS kao i x64 arhitekturu. Ukratko, više je pouzdan od alternativnog NetStumbler. Softver dolazi u kao mali, instalacijski paket. Pokretanjem će omogućiti i pronaći naj optimalniju opciju za povezivanje prema Wi-Fi mrežnoj kartici koju koristite. Nakon što kliknete na START za skeniranje softver će utvrditi i popis svih dostupnih Wi-Fi mreže u dometu, te pokazati snagu signala, MAC adresu, podatke dobavljača, RSSI, sigurnost, itd. Imate na raspolaganju i graf spoja brzina koji pokazuje kako se signal za svaku pristupnu točku mijenja tijekom vremena, što može biti korisno u identificiranju ponavljajućih uzoraka. inSSIDer je također kompatibilan sa većinom GPS uređaja (ako ga imate), i daje mogućnost za izvoz Wi-Fi i GPS podataka KML datoteke koja se može dobro vidjeti sa Google Earth.

Ovaj alat može biti vrlo koristan za lov bežične mreže u pokretu, odnosno na licu mjesta. Zahtijeva minimalno .NET Framework 2.0, a što nije problem ako koristite Windows Vista ili Windows 7.
Preuzmite inSSIDer:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.