Innovation Accelerator završni događaj u MIC Varaždin

Fotografija članka: Innovation Accelerator završni događaj u MIC Varaždin

Sudionici HT Innovation Acceleratora su najbolji timovi – sudionici prestižnog studentskog natjecanja , te sudionici “Web Start Contest” hrvatskog natjecanja u organizaciji .

T-HT Innovation Accelerator održava se u Microsoftovom inovacijskom centru u Varaždinu od 7. do 18. lipnja 2010. godine.

U vremenskom razdoblju od dva tjedna timovi studenata su imali priliku surađivati sa stručnjacima iz raznih područja u cilju daljnjeg razvoja svojih projekata. Timovi koji su odabrani za sudjelovanje u programu dobili su tehnološku i poslovnu edukaciju te su kroz niz radionica radili na poboljšavanju i pripremi svojih projekata za tržište. Upravljanje projektima i primjena metodologija u poslovanju, radionice o financiranju projekata putem dostupnih fondova, razvoj modernih aplikacija, vještine prezentiranja i govorništva, samo su neka od predavanja i radionica koje su pohađali u Microsoftovom inovacijskom centru.

Uz generalnog sponzora Hrvatski Telekom d.d., ovogodišnji Innovation Accelerator program izveden je ponovo uz podršku i partnerstvo s Gradom Varaždin i Tehnološkim Parkom Varaždin.

Pozivamo vas na završnu ceremoniju 18. lipnja s početkom okupljanja u 11h u Microsoftovom inovacijskom centru u Varaždinu na predstavljanje studentskih projekata za koje vjerujemo da će u skoroj budućnosti naći svoju primjenu u praksi.

Na završnoj svečanosti pet timova studenata predstavit će svoje projekte, kako predstavnicima lokalne zajednice, fakulteta s kojih dolaze, predstavnicima Microsofta i T-HT-a, tako i institucijama i predstavnicima iz privrede, koji bi mogli naći interesa podržati ih u daljnjem radu.

Završna ceremonija će se održati u Tehnološkom Parku Varaždin, Zagrebačka 94 u konferencijskoj dvorani na 4. Katu.

Raspored
11:00 – 11:30     Registracija i piće dobrodošlice
11:30 – 11:45     Pozdravni govor: Predstavnici Microsoft Hrvatska, Hrvatski Telekom d.d. i grada Varaždina
11:45 – 12:30     Prezentacije studentskih projekata
12:30 – 13:30     Domjenak i druženje

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.