InkCase+ dodajte drugi ekran na vaš Android pametni telefon!

Fotografija članka: InkCase+ dodajte drugi ekran na vaš Android pametni telefon!

InkCase+ je vrlo praktičan dodatak za vaš pametni telefon. Uz nove funkcionalnosti dodat će vašem Android smartfonu dodatni e-ink ekran koji može puno toga.

Oglas

Nedavno smo pisali o nekim mobilnim uređajima koji imaju dva ekrana – jedan glavni i jedan e-ink, kao što je . Vjerojatno ste poželjeli i vi imati nešto tako na svom mobilnom uređaju. Od sada to zaista i možete. Novi InkCase+ se preko bežične Bluetooth veze spaja na vaš pametni telefon i na svom e-ink ekranu može prikazati fotografije, informacije o vremenskoj prognozi, QR kodove, obavijesti, a možete vrlo ugodno čitati i e-knjige

Sve što trebate je instalirati posebnu aplikaciju InCase Apps koja će se bežično povezati s vašim uređajem i preuzimati željene podatke. Kao što možete vidjeti i na slikama, InkCase+ možete koristiti kao dodatno kućište (case) za vaš pametni telefon ili pak kao odvojeni ekran. U svakom slučaju vaš će Android smartfon biti bogatiji za jedan ekran :)

InkCase+ ima 3,5 inčni e-ink ekran rezolucije 360 x 600 točaka. Ima i vlastitu bateriju od 500 mAh koja će prilično dugo trajati s obzirom na vrlo malu potrošnju e-ink ekrana, čak do 5 dana. Uređaj podržava Bluetooth 2.1. Inače, dimenzija je 10,6 x 5,7 x 0,5 cm i težak samo 45 grama. U paketu ćete uz InkCase+ e-ink uređaj dobiti i USB kabel, te upute za korištenje.

Inače, radi se o vrlo uspješnom startup projektu koji je financiran krajem ljeta ove godine na . Koliko je velik interes za ovaj projekt govori i podatak kako su sakupili više nego dvostruko od traženog iznosa za financiranje razvoja InkCase+ projekta.

Čini nam se kako je ovo vrlo zgodan dodatak za vaš mobilni uređaj. Ako ste zaista poželjeli imati drugi ekran na svom mobilnom uređaju, sada vam je prilika, a i ne košta puno. U stvari, ponovo vam možemo pomoći u kupovini s nižom cijenom. I ovaj InkCase+ uređaj možete pronaći na i naručiti ga po redovnoj cijeni od 78,56$. No, ako upišete kuponski kod “ICPCN” ovaj ćete simpatični uređaj dobiti po osjetno manjoj cijeni od samo 69,00$ (uštedjet ćete oko 61 kunu). Direktan link za kupovinu se nalazi , nemojte čekati i iskoristite ovu lijepu priliku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.