Information Technology Interfaces ITI 2010, treći dan

Fotografija članka: Information Technology Interfaces ITI 2010, treći dan

Središnji događaj dana je pozvano predavanje Daniela Gianole, profesora statistike na Departments of Animal Sciences and Biostatistics & Medical Informatics, University of Wisconsin-Madison (SAD), stručnjak u području kvantitativne genetike i biometrike, koji je održao predavanje pod nazivom „A Two-step Method for Detecting Selection Signatures Using Genetic Markers”.

Srijeda je na konferenciji ITI tradicionalno kraći radni dan, jer je popodne rezervirano za druženje sudionika konferencije i za izlet u okolicu Cavtata i Dubrovnika.

Službeni jezik konferencije je engleski. Sva predavanja koja se održavaju u glavnoj konferencijskoj dvorani "Orlando" mogu se gledati i preko web streaminga na adresi na , a dodatne informacije o tijeku konferencije možete saznati na .

Najavljujemo:
U četvrtak, četvrtog radnog dana konferencije pozvano predavanje pod nazivom „Interactive Systems Need Safety Locks“ održat će Harold W. Thimbleby, profesor računarstva, Royal Society-Leverhulme Senior Research Fellow i direktor Future Interaction Technology Laboratory, Swansea University (Velika Britanija), stručnjak u području međudjelovanja čovjeka i računala te dizajna korisničkih sučelja, kao i dobitnik nagrade Udruženja američkih izdavača za najbolju knjigu u području računalnih i informacijskih znanosti za 2007. godinu.

Posljednji radni dan konferencije rezerviran je za Biometrijsku školu. Biometrijsku školu, koja se po petnaesti put održava u sklopu konferencije u suradnji s Hrvatskim biometrijskim društvom, vodit će Daniel Gianola sa Sveučilišta u Wisconsinu (Madison) iz SAD-a. Tema ovogodišnje škole je „Introduction to Bayesian Inference and McMC: A 3-hour Minitour“.

Na svečanosti zatvaranja, u četvrtak, dodijelit će se i nagrada za najbolji studentski rad prijavljen na natječaj „ITI Young Scholar Best Paper Award”.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.