INFO 2012 – sajam informacijskih tehnologija i ove godine na Zagrebačkom Velesajmu

Fotografija članka: INFO 2012 – sajam informacijskih tehnologija i ove godine na Zagrebačkom Velesajmu

Sajam INFO ide dalje! Upravo smo primili informaciju kako će se sajam održati i ove godine na Zagrebačkom velesajmu. Održat će se u dva dijela.

Oglas

I ove je godine pokrovitelj Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipovića. Od mnogih novina koje su pripremljene za ovogodišnji projekt jedna je i nova koncepcija prostornog rasporeda koji predviđa dvije prostorno odvojene cjeline organizirane u dva termina.

Tako od 15. do 17. studenog o. g. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, u okviru izložbenog i i stručno pratećeg programa, održat će se prezentacije najsuvremenijih proizvoda i tehnologija te kvalitetni B2B susreti, stručni skupovi i radionice. Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon.

Partner ovogodišnjeg INFO sajma je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet, koji ove godine obilježava 20. obljetnicu Interneta u Hrvatskoj te će se predstaviti kroz niz predavanja, radionica i okruglih stolova. Djelatnici CARNeta bit će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima kojima će pružati opće informacije i prezentirati većinu CARNetovih usluga. Za neke od njih (kao npr. otvaranje domene) posjetitelji će također imati mogućnost predbilježbe tijekom sajma.

Također, u suradnji s CISEx-om (Hrvatskim nezavisnim izvoznicima softvera) organizirat će se Prva Hrvatska Otvorena Tvornica Softvera (Software Factory by CISEx). Radi se o zajedničkom štandu CISEx članova koji će biti organiziran kao spojeno radno okruženje (co-working space).

Od 13. do18. studenog u paviljonu 7 bit će pak organizirani sadržaji zabavno-edukativnog karaktera namijenjeni širokoj publici poput INFOGAMERA – gaming natjecanja, izložbe starih računala RETRO INFO i prigodne maloprodaje opreme.

se održava u zajedničkom terminu sa Sajmom glazbe, plesa i multimedije, Interliberom i Zim Ski Show-om. Ovaj mješavina poslovnih, izložbeno-kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, a organizatori očekuju više od 100.000 posjetitelja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.