Include u rekordnom roku prikupio 270.000 eura investicija na Funderbeamu

Fotografija članka: Include u rekordnom roku prikupio 270.000 eura investicija na Funderbeamu

Imamo mi pametnih glava, i to ne bilo kakvih. Ivan Mrvoš, 21-godišnji inovator i osnivač tvrtke Include u samo 10 dana kampanje na Funderbeamu sakupio je 270.000 eura. Slijedeći je cilj – 400.000 eura.

Oglas

Include je uspio prijeći početni traženi iznos i prikupiti gotovo 270.000 eura investicija za razvoj svojih pametnih klupa. U rekordnom roku uspješni domaći startup izazvao je veliki interes i postao najuspješnija tvrtka po brzini prikupljanja na inovativnoj Funderbeam platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupa.

Da vjeruju u globalni uspjeh hrvatskog startupa pokazalo je već 90-ak investitora iz cijelog svijeta, a među njima su se našli i poduzetnik i investitor Nenad Bakić, kao i popularni matematičar Toni Milun, koji je svoju potporu izrazio i preko Twittera.

Sljedeći cilj mladog hrvatskog inovatora iznos je od 400.000 eura, za što mu preostaje 20 dana trajanja kampanje.

Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo tako rano dostigli naš početni cilj, pogotovo kad uzmemo u obzir da se radi o novom pristupu financiranju. Mnogo ljudi nas podržava od početka, a sada su s izlaskom Includea na Funderbeam dobili priliku investirati u nas i osigurati svoj udio u tvrtki. Investirati može svatko uz početni iznos od 100 eura, a prikupljena sredstva iskoristit ćemo za još brži razvoj poslovanja i proboj na nova tržišta.
– Ivan Mrvoš, osnivač i direktor tvrtke Include

Osnovan u rujnu 2016., Funderbeam South-East Europe društvo je sa sjedištem u Zagrebu, u kojem Zagrebačka burza ima 20-postotni udio, a poduprto je od strane Europske banke za obnovu i razvoj kroz njihov Shareholders Special Fund, dok je estonski Funderbeam vlasnik ostalih 80 posto.

Funderbeam je globalna platforma na kojoj startup kompanije mogu prikupljati sredstva, a ulagatelji nakon inicijalne faze ulaganja mogu trgovati svojim udjelima zahvaljujući inovativnom sustavu temeljenom na blockchain tehnologiji. Vrijednost Funderbeama prepoznao je i osnivač Skypea Jaan Tallinn, jedan od prvih ulagatelja u kompaniju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.