Incipio kupio Skullcandy za 177 milijuna dolara

Fotografija članka: Incipio kupio Skullcandy za 177 milijuna dolara

Skullcandy sigurno svi dobro poznajete kao proizvođača odličnih i cjenovno povoljnih gamerskih slušalica. Ide im jako dobro, ali ne tako dobro da bi u pozitivnom smjeru nastavili svoje poslovanje.

Oglas

Prema najnovijim informacijama, Novi vlasnik Skullcandyja je Incipio, a koja ih je kupila za 177 milijuna američkih dolara. Vjerojatno niste čuli za Incipio, inače proizvođača kućišta za pametne telefone i vanjske baterije (power bank), odnosno vlasnici su brendova Braven (Bluetooth zvučnici) i Incase (kućišta) i Tavik (kupaći kostimi).

Skullcandy je još 2011. godine ponudio dionice na prodaju, no od onda su dionice samo počele padati, a isto se odnosi i na prihode. Inače proizvode vrlo kvalitetne, dizajnerski prepoznatljive i cjenovno povoljne slušalice koje su posebno popularne kod DJ-a i gamera. Cilj kompanije je, kako kažu, iskoristiti ljudski potencijal kroz glazbu.

Očito je kako Incipio ima ideju kako će povećati vrijednost Scullcandy brenda, te ga ugurati među svoje već etablirane brendove.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.