Inbox by Gmail postaje još moćniji

Fotografija članka: Inbox by Gmail postaje još moćniji

Korištenje posebne aplikacije za samo jednu namjenu nije najsretnije rješenje, jer se naši uređaji tako brzo napune aplikacijama, koje zauzimaju dragocjenu memoriju uređaja, a katkad ih pokrećemo tek s vremena na vrijeme. Zato sve češće aplikacije, koje redovito koristimo, pokušavaju integrirati dodatne alate i funkcije koje su nam potrebne.

Oglas

Google je predstavio krajem i otada je ova usluga računalnih alata velikog broja korisnika. Iako još uvijek postoje detalji u kojima Inbox ne može u potpunosti zamijeniti Gmail naprednijim korisnicima, ipak ima mnogo potencijala. Njegova inovativnost i lakoća korištenja dolaze do izražaja posebno na zaslonima pametnih telefona i tableta. Google nije stao s razvojem, već stalno dodaje Inboxu nove funkcije i poboljšanja. rsz_screenshot_2016-04-22-07-34-41

Svi često pregledavamo novosti, čitamo vijesti, otvaramo poveznice postavljene na društvene mreže i slično. Nekad u tom trenutku nemamo vremena čitati cijeli članak ili pregledavati sadržaj pa se snalazimo kako znamo i spremamo sadržaj za poslije. Netko to čini prije spomenutim aplikacijama, netko pošalje link mailom, netko sprema sliku zaslona, netko favorit u preglednik i slično. Save for later je jedna od funkcija koje svi često koristimo. Aplikacije poput Pocketa ili Feedlyja su vrlo korisne, ali odsad i suvišne. Ako koristite Google Inbox kao email klijenta, sada sve ono što želite možete pohraniti u njega. Klikom na podijeli i odabirom Inbox aplikacije otvorit ćete izbornik koji će vam ponuditi spremanje sadržaja u Inbox ili slanje istog mailom ako ga želite nekom proslijediti. Spremljeni sadržaji spremaju se u posebnu datoteku unutar inboxa – Saved ili spremljeno, odnosno sve je na jednom mjestu, ne morate tražiti među redovitim mailovima. Podijeli s Inboxom nije rezerviran samo za pametne telefone. Isto možete koristiti i iz alatne trake preglednika instalacijom Inbox by Gmail dodatka iz .

Nova sposobnost Inboxa je i prepoznavanje newslettera te isticanje najvažnijih vijesti. Ovo će vam omogućiti da brže i lakše pratite novosti vaših najdražih novina, stranica ili trgovina.
Inbox pametnije upravlja i novostima koje stižu iz vaših kalendara. Sve pozivnice na događanja s Facebooka, Googlea, Outlooka… Inbox prepoznaje i povezuje, te vas upozorava kada postoji promjena unutar događaja.

Ovo posljednje se meni posebno sviđa. Baš danas poslijepodne me je Inbox upozorio kako je mjesto događanja večerašnjeg koncerta koji se trebao održati na otvorenom, premješteno u dvoranu. Hvala Inbox, hvala Google :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.