IN2trace, tvrtku iz IN2 grupe, kupila indijska tvrtka ACG Inspection Systems

Fotografija članka: IN2trace, tvrtku iz IN2 grupe, kupila indijska tvrtka ACG Inspection Systems

Indijska je tvrtka kupila je hrvatsku IN2trace tvrtku koja je specijalizirana za razvoj softverskih rješenja u području serijalizacije.

Oglas

Prema uvjetima ugovora potpisanog jučer, ACG Inspection Systems dobiva prava na imovinu i intelektualno vlasništvo tvrtke u području softvera za serijalizaciju u farmaceutskoj industriji, dok IN2 grupa zadržava pravo na intelektualno vlasništvo nad softverom u drugim područjima.

Povod za ovu proširenje ACG-ove ponude krije se u činjenici da će u većini razvijenih država serijalizacija u farmaceutskoj industriji postati obvezna kroz par godina. Sve veći broj krivotvorenih lijekova na tržištu je problem koji se značajno može suzbiti serijalizacijom, postupkom koja podrazumijeva označavanje svakog originalnog proizvoda jedinstvenim barkodom kojim se može provjeriti njegovo porijeklo.

IN2 grupa svoju budućnost u području serijalizacije i sljedivosti vidi u ponudi rješenja za industriju hrane i pića, duhansku industriju, elektrotehničku industriju, industriju automobilskih dijelova i druge. Tim rješenjima serijalizacija štiti originalne proizvode od kopija, olakšava procedure poput opoziva proizvoda, preko mobilnih aplikacija poboljšava marketing i komunikaciju s kupcima te na druge načine jača snagu branda proizvođača i povjerenje u njegove proizvode.

Po završetku procesa prodaje, novi vlasnici će preimenovati kupljenu tvrtku, a IN2 grupa će nastaviti poslovati na području serijalizacije koristeći ime IN2trace. U iskoraku IN2 grupe na globalno tržište s rješenjima za serijalizaciju, pomoći će i nedavno osnovane tvrtke u Londonu i Singapuru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.