IN2 osvojio zavidnu globalnu nagradu Microsoft Partner of the Year Award

Fotografija članka: IN2 osvojio zavidnu globalnu nagradu Microsoft Partner of the Year Award

U kategoriji “Javni sektor – zdravstvo” za rješenja e-Naručivanje i e-Liste čekanja hrvatska je tvrtka IN2 u velikoj globalnoj konkurenciji s više od 3.000 prijava osvojila ovu prestižnu Microsoftovu nagradu.

Oglas

Nagradu Microsoft Partner of the Year Award dodijeljenu u američkom gradu Houston preuzela je članica Uprave IN2 Tanja Pušelj Ostroški.

“Posebno smo ponosni, jer je ovo prvi put da je jednu od globalnih Microsoft Partner of the Year nagrada osvojila tvrtka iz Hrvatske, a ove godine smo i jedini pobjednik iz srednje i istočne Europe. Dodjelu u Houstonu smo iskoristili i za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, pa nije isključeno ni da ćemo dogovoriti implementacije e-Naručivanja na nekim novim tržištima”, rekla je Pušelj Ostroški koja je u Houstonu predvodila četveročlani tim iz IN2.

Svečanost na kojoj su uručene nagrade za koje je zaprimljeno preko 3000 prijava, organizirana je u sklopu petodnevne Worldwide Partner konferencije, na kojoj su se okupilo preko 14.000 sudionika iz 150 država. Predstavnici Microsofta predvođeni predsjednikom Uprave Steveom Ballmerom nakon uručenja nagrada predstavili su kroz predavanja svoja IT rješenja s naglaskom na big data, cloud, mobilnost i društvenu komponentu.

Svjetske trendove prezentirane na konferenciji Sektor zdravstva IN2 primijenit će i na svojim novim proizvodima, a više informacija o njima moći će se čuti i na Hospital days konferenciji koju IN2 planira organizirati od 21. do  23. listopada u Opatiji.

IN2 osvojio zavidnu globalnu nagradu Microsoft Partner of the Year Award

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.